Brunkager

Eggnog

Dette indlæg indeholder reklame // Kähler Design

 

Super let opskrift på eggnog til ca. 4 personer 

4 pasteuriserede æggeblommer

3 ¾ pasteuriserede æggehvider

1 dl. Sukker

1.5 tsk. Vaniljesukker

2 dl. Mørk rom

2 dl. Sødmælk

1 knivspids kardemomme

Lidt kanel

Pisk æggeblommer og æggevider sammen. Rør herefter vaniljesukker og sukker sammen i en skål, og tilsæt lidt af gangen i æggeblandingen, imens der stadigvæk piskes. Pisk til blandingen er let skummet.

Tilsæt nu rom og sødmælk, og herefter kardemomme og kanel. Lad din eggnog stå på køl i en times tid.

Inden servering røres der rundt i din eggnog, og så er den klar til at blive nydt. Drys evt. lidt kanel på toppen.

Velbekomme!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brunkager