Eggnog
Fillosophie
Dette indlæg indeholder reklame // Kähler Design
Super let opskrift på eggnog til ca. 4 personer
4 pasteuriserede æggeblommer
3 ¾ pasteuriserede æggehvider
1 dl. Sukker
1.5 tsk. Vaniljesukker
2 dl. Mørk rom
2 dl. Sødmælk
1 knivspids kardemomme
Lidt kanel
Pisk æggeblommer og æggevider sammen. Rør herefter vaniljesukker og sukker sammen i en skål, og tilsæt lidt af gangen i æggeblandingen, imens der stadigvæk piskes. Pisk til blandingen er let skummet.
Tilsæt nu rom og sødmælk, og herefter kardemomme og kanel. Lad din eggnog stå på køl i en times tid.
Inden servering røres der rundt i din eggnog, og så er den klar til at blive nydt. Drys evt. lidt kanel på toppen.
Velbekomme!
Ingen kommentarer endnu