Choko-müsli
Fillosophie
Opskrift på Choko-müsli
Det skal du bruge (to til tre portioner):
- 25 g havregryn
- 20 g hakkede mandler
- 10 g hakkede valnødder
- 10 g hakkede hasselnødder
- En håndfuld rosiner
- 1-2 spsk kokosolie
- 1 spsk Peter Beier kakaopulver smag til så du får den bedste chokoladesmag der passer til dig
- 2 tsk. Sukrin gold eller kokossukker
- Lidt revet appelsinskal fra økologisk appelsin
Sådan gør du:
Bland alle ingredienserne sammen. På en rist ligges et stykke bagepapir og müslien fordeles ud herpå. Bag myslien ved 175 grader i ca 10 min. Hold øje med det undervejs.
Myslien kan nydes til A38, skyr eller hvad du lige lyster. Top din müsli med Peter Beiers kakoonibs og så er morgenmaden klar.
Velbekomme!
Ingen kommentarer endnu