Appelsin cheesecake i glas
Fillosophie
Opskrift til 6 glas
Det skal du bruge:
- 250 ml. piskefløde
- 1 pakke flødeost naturel
- ca. 50 g. flormelis (smag til alt efter hvor sød du ønsker den)
- Revet appelsinskal fra 1 økologisk appelsin
- 1 sød champagne
- 50 g. sukker
- 3 plader husblas
- 1 håndfuld ristede mandelflager
- 1 tsk. guldpulver
- Bronze chokoladekugler
Sådan gør du:
Start med at komme husblas i koldt vand. Pisk fløden til flødeskum. Pisk herefter flormelis, flødeost og revet appelsinskal heri. Kom det på glas, og stil på køl.
Varm nu champagne og sukker, til sukkeret er smeltet. Lad det køle af til det er fingervarmt. Vrid husblassen for vand, og rør det i champagnen. Rør nu glimmer i champagnen. Tag glassene ud fra køl, og drys med mandelflager. Hæld nu champagnen over, og stil på køl igen (ca 1 time). Efter 1 time tages de ud og er klar til at blive pyntet med bronzekugler, glimmer og hvad din fantasi ellers kan finde på 🙂
Velbekomme!
Ingen kommentarer endnu