Sirupshjerter
Det skal du bruge:
- 4 dl. lys sirup
- 4 dl. kernemælk
- 120 g. sukker
- 120 g. brun farin
- 5 tsk. stødt kanel
- 1 tsk. stødt allehånde
- 1 tsk. nelikker
- 2 tsk. natron
- Ca. 600 g. hvedemel
Smørcreme:
- 100 g. smør
- 100 g. flormelis
Yderligere:
- Mørk chokolade fra Peter Beier Chokolade
- Glasur af 1 æggehvide og 100 g. flormelis
Bland alle ingredienserne sammen i en skål, til en jævn dej. Når dejen er jævn hældes den i en bageplade beklædt med bagepapir. Bag sirupskagen i ovnen ved 175 grader i ca. 30 min. Når kagen er bagt færdigt, køles den helt af, inden du arbejder videre med den.
Imens laves smørcremen. Pisk smør og flormelis sammen med et piskeris, til det bliver cremet og luftigt.
Når kagen er kølet af, kan du nu udstikke kagerne med din hjerteform, og skære dem over. Smør et lag smørcreme på den ene del af hjertet, og put den anden del ovenpå. Stil dem nu på køl, og tag dem først ud, når du skal påføre chokoladen.
Smelt nu chokoladen over vandbad. Når chokoladen er smeltet, smøres et tyndt lag chokolade på. Imens chokoaden sætter sig, laves glasuren.
Pisk æggehviderne let på røremaskine, til de er hvide og skummende. Tilsæt flormelis lidt af gangen, og pisk til glasuren er stiv. kom nu glasuren i en sprøjtepose, og sprøjt dit ønskede mønster på dine sirupshjerter.
Velbekomme!
Ingen kommentarer endnu