Sund romkugle

Æble-kanel topping

13933068_10209862067292589_1327862013_n

Jeg spiser ofte skyr til morgenmad, dels fordi det er nemt, men bestemt også fordi jeg synes det er sjovt at eksperimentere med forskellig topping. Denne æble-kanel topping er super lækker oven på skyr, sammen med lidt mandler!

Det skal du bruge:

  • 1 æble
  • 1 tsk. kanel
  • 1 tsk. sukrin gold
  • Mandler som ekstra topping (kan undlades)

Fremgangsmåde:

Skær æblet ud i små tynde både, og lig dem på en rist med bagepapir på. Drys kanel og sukrin ud over de tyndt-skåret æblebåde. Bag æblerne i ovnen i ca. 20 min. på 80 grader (eller til sukrinen er smeltet) – hold øje med æblerne undervejs. Når de er færdige tages de ud og køles af inden de kommes på skyren. Hak mandler og drys over.

Velbekomme!

13933334_10209862067492594_925444531_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund romkugle