Bløde hjerter
Fillosophie
Dette indlæg indeholder reklame
Opskrift på bløde hjerter (4 stk.)
Det skal du bruge:
- 100 g. special blend – dark 88% fra Peter Beier (med smag af valnødder, kaffe, hasselnødder og kastanje)
- 130 g. smør
- 1 tsk. honning
- 80 g. sukker
- 3 æggehvider
- 4 æggeblommer
- 5 tsk. salt
- 40 g. mel
Tilbehør:
- Flormelis
- Vaniljeis
- Valnødder
Sådan gør du: Smelt chokolade og smør og honning over vandbad. Pisk æggeblommer, æggehvider og sukker sammen. Når massen begynder at skumme tilsættes mel og salt. Når chokolade, honning og smør er smeltet og rørt sammen til en ensartet masse, vendes det i dejen – vend til dejen er jævn. Kom dejen i 4 skåle. Bag kagerne i ovnen ved 200 grader i ca. 9 min. Lad kagerne køle lidt af inden du pynter med flormelis, og evt. vaniljeis og valnødder.
Velbekomme!
Du kan lige nu vinde de fine skåle fra pillivuyt på min instagramprofil. Hvis du ikke kan vente, eller bare vil være helt sikker på at skåle bliver dine, kan de købes her
Ingen kommentarer endnu