Kaffe/hasselnød brownie

Chokolade cupcake

14080860_10210143585090358_2117654807_nDet skal du bruge:

Kagedej:

  • 250 g. sukker
  • 3 æg
  • 150 g. smør
  • 50 g. kakaopulver
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 150 g. hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 knivspids salt
  • 2 dl. mælk
  • Evt. lidt hakket chokoladestykker (100 g)

Smørcreme:

  • 100 g. smør
  • 50 g. flormelis
  • 50 g. kakaopulver

Pynt:

  • friske brombær
  • Stedmorblomster
  • Lidt flormelis

Fremgangsmåde:

Pisk sukker og æg sammen. Smelt derefter smørret, og bland det herefter med æg og sukkerblandingen. Tilsæt nu kakao, vaniljesukker, mel, salt og bagepulver. Tilføj mælk, og rør til dejen er jævn og glat. Rør evt. den hakkede chokolade i nu, hvis du har valgt at bruge det. Put dejen i muffinforme, og bag kagerne ved 180 grader i ca. 20 min – hold øje med dem undervejs. Når kagerne er færdige, tages de ud af ovnen, og køler af.

Imens kagerne køler af, laves smørcremen. Pisk smør, kakao og flormelis sammen med en elpisker, til cremen bliver glat og “luftig”. Stil cremen på køl til den skal bruges. Når kagerne er kølet helt af, kan du pynte dem med smørcremen. Put cremen i en sprøjtepose med tyl, og form en lille “rede” med top. Pynt yderligere kagerne med brombær og stedmorblomster, eller had du kunne have lyst til.

 

Velbekomme!

14269294_10210143580090233_70601538_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kaffe/hasselnød brownie