Søde vafler med bærskum

Brombærroulade

Dette indlæg indeholder reklame i samarbejde med Kähler Design // Peter Beier Chokolade

 

Det skal du bruge:

  • 3 æg
  • 2 dl. sukker
  • 1.5 dl. mandelmel
  • 2 dl. hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 2 spsk. vand

Fyld:

  • 250 ml. piskefløde
  • 2 plader husblas
  • 200 g. brombær (kan sagtens erstattes af andre bær)
  • 80 g. flormelis

Yderligere:

  • 400 g. hvid chokolade fra Peter Beier chokolade
  • Mandelflager
  • Halveret friske brombær og skovsyrer til pynt

Sådan gør du:

Pisk æg og sukker luftig. Vend herefter hvedemel, mandelmel, bagepulver og vaniljesukker i, og slut af med at tilsætte vandet.

Kom dejen på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag bunden i ovnen ved 250 grader i 5-6 min.

Lad rouladekagen køle helt af inden du arbejder videre med den.

Nu laves fyldet.
Kom husblas i en skål med rigeligt koldt vand i 10 min. Kog nu bærrene ved lav varme til de er møre. Lad bærmassen køle af til den er fingervarm.

Vrid nu husblas for vand, og rør den ud i bærrene. Pisk nu flødeskummet, si flormelis heri, og vend. Kom nu en spsk. Flødeskum i bærrene, og rør til massen er jævn. Hæld nu resten af bærrene med al flødeskummet, og vend forsigtigt.

Du skal nu løsne kagen fra bagepapiret. Smør nu bærskummet på og rul kagen som en roulade.
Temperer den hvide chokolade, og smør den på rouladen. Drys nu med mandelflager og pynt yderligere med halveret friske brombær og skovsyrer.

Velbekomme!

Det smukke fad, samt lagkagespade er fra Kähler Design

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søde vafler med bærskum