Brombærroulade
Dette indlæg indeholder reklame i samarbejde med Kähler Design // Peter Beier Chokolade
Det skal du bruge:
- 3 æg
- 2 dl. sukker
- 1.5 dl. mandelmel
- 2 dl. hvedemel
- 2 tsk. bagepulver
- 1 tsk. vaniljesukker
- 2 spsk. vand
Fyld:
- 250 ml. piskefløde
- 2 plader husblas
- 200 g. brombær (kan sagtens erstattes af andre bær)
- 80 g. flormelis
Yderligere:
- 400 g. hvid chokolade fra Peter Beier chokolade
- Mandelflager
- Halveret friske brombær og skovsyrer til pynt
Sådan gør du:
Pisk æg og sukker luftig. Vend herefter hvedemel, mandelmel, bagepulver og vaniljesukker i, og slut af med at tilsætte vandet.
Kom dejen på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag bunden i ovnen ved 250 grader i 5-6 min.
Lad rouladekagen køle helt af inden du arbejder videre med den.
Nu laves fyldet.
Kom husblas i en skål med rigeligt koldt vand i 10 min. Kog nu bærrene ved lav varme til de er møre. Lad bærmassen køle af til den er fingervarm.
Vrid nu husblas for vand, og rør den ud i bærrene. Pisk nu flødeskummet, si flormelis heri, og vend. Kom nu en spsk. Flødeskum i bærrene, og rør til massen er jævn. Hæld nu resten af bærrene med al flødeskummet, og vend forsigtigt.
Du skal nu løsne kagen fra bagepapiret. Smør nu bærskummet på og rul kagen som en roulade.
Temperer den hvide chokolade, og smør den på rouladen. Drys nu med mandelflager og pynt yderligere med halveret friske brombær og skovsyrer.
Velbekomme!
Det smukke fad, samt lagkagespade er fra Kähler Design
Ingen kommentarer endnu