Lækre Donuts

Ruby is

32932035_10215923271618909_5478628250911506432_n

Opskriften er til ca. 8 is

Det skal du bruge:

  • 500 ml. piskefløde
  • 1 dåse kondenseret mælk
  • 1 spsk. vaniljesukker
  • ca. 150 g. blandet blåbær, brombær og solbær
  • 1 spsk. sukker
  • 100 g. Ruby chokolade fra Peter Beier chokolade
  • evt. blåbær dust fra mill&mortar

Sådan gør du:

Kog bærrene op i en gryde ved mellem varme. Når bærrene er kogt op blendes de kort med en stavblender. Lad de blendede bær køle af inden du arbejder videre med dem. Pisk nu fløden til flødeskum. Imens røres kondenseret mælk og vaniljesukker sammen. Vend flødeskum og kondenseret mælk sammen. Hæld nu dine bær i og rør til massen er jævn. Blandingen hældes nu i forme, ispinde bliver sat i og stilles på frys i mindst 3 timer. Når dine is er klar kan de nu overtrækkes med chokolade. Smelt ruby chokoladen over vandbad. Når chokoladen er smeltet, tages isen op af formene og dyppes i chokoladen. Drys nu blåbærstøv på dine is, og så er de klar til servering.

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre Donuts