Chia pudding med et twist
Fillosophie
Chiapudding med et twist er en nem go’ morgenmad, og måske særlig god til dig, som ikke har tid til at lave morgenmad om morgenen – den her skal nemlig helst laves aftenen (eller en hel dag) før !
Det skal du bruge:
- 1.5 spsk chiafrø
- 5 spsk. skyr naturel
- Kornene fra 1 vaniljestang
- en lille smule vand
Fremgangsmåde:
Ingredienserne blandes sammen og stilles i en tupperware natten over. Puddingen kan også sagtens tåle at stå 24 timer. Når chia puddingen har stået i køleskabet natten eller dagen over, er den klar, og du vil opleve den er blevet mere fast i konsistensen. Jeg topper gerne med friske bær og mandler som set på billedet.
Velbekomme!
Tip: Den kan også laves i en mere “julet” version med mandler og kirsebær – så kan man næsten ikke komme tættere på en rigtig risalamande!
Ingen kommentarer endnu