Økologisk glutenfri is-sandwich

Sommer Blondie

32399165_10215892865698780_9143045926397411328_n

Det skal du bruge (blondie)

  • 100 g. smør
  • 100 g. hvid chokolade
  • 80 g. sukker
  • 65 g. mel
  • 1 knivspids  salt
  • 2 æg
  • 1 håndfuld hindbær

Sådan gør du: Smelt smørret i en gryde ved lav varme. Imens smeltes også chokolade over vandbad. Sukker, mel, salt og æg røres sammen i en skål. Når smør og chokolade er smeltet røres det i dejen. Rør til dejen er glat og ensartet. Hæld herefter dejen i en smurt form, og drys hindbærrene i dejen (tryk dem ned så de ikke ligger på overfladen). Bag kagen i ovnen ved 180 grader varmluft i 25-30 min. (hold øje med den undervejs).

Det skal du bruge (ruby ganache)

  • 100 g. ruby chokolade
  • 100 g. frosne hindbær
  • 1 spsk. smør

Sådan gør du: Hak chokoladen fint. Kog herefter  hindbærrene op. Si nu saften ned til den hvide chokolade og lad det stå et kort øjeblik. Rør herefter til al chokoladen er smeltet. Kom herefter smørret i, og rør til smørret er smeltet. Stil på køl i en halv times tid.

Pynt:

  • Hindbærkrymmel
  • Mandelsplitter

Når ganachen har været på køl er den klar til at blive smurt på kagerne. Pynt med hindbærkrymmel og mandelsplitter.

Velbekomme!

32566853_10215892865498775_1376873477516034048_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Økologisk glutenfri is-sandwich