Vafler

Fudge med karamel, ingefær og hvid chokolade

 

Det skal du bruge:

  • 1 dåse kondenseret mælk
  • 430 g. sukker
  • 110 g. smør
  • 1 dl. Fløde
  • 5 dl. Mælk
  • 1 tsk. Stødt ingefær
  • 1 lille tsk. Karamelessens
  • 50 g. hvid chokolade fra Peter Beier chokolade
  • En smule mørk chokolade til hjerter på toppen

Bland alle ingredienserne sammen i en gryde, og varm det på komfuret ved mellem varme – rør regelmæssigt. Når massen koger, røres nu konstant i 20 min. Ved stadig mellem varme. Efter de 20 min. Er fudgen blevet mere gylden og er tyknet. Pisk nu fudgen i røremaskine eller med en elpisker i ca. 7 min. Bland nu ingefær og karamelessens i din fudge. Kom fudgen i en form beklædt med bagepapir, og stil på køl natten over eller min. 3 timer. Når fudgen har sat sig kan den hvide chokolade smørres på. Smelt chokoladen over vandbad. Når chokoladen er smeltet smørres et tyndt lag ud over fudgen. Stil det på køl til det er størknet. Når den hvide chokolade er størknet, smeltes nu den mørke chokolade over vandbad og kommes i en sprøjtepose. Skær fudgen i små firkanter, og lav små hjerter med den mørke chokolade herpå. Stil på køl endnu en gang, og når de er størknet er fudgen klar til servering.

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vafler