Karamel Cookies
Fillosophie
Opskrift på Karamel Cookies
Det skal du bruge til cookiesne (ca. 10 stk.):
- 100 g. Hispaniola ? milk33% fra Peter Beier
- 60 g. smør
- 180 g. sukker
- 1 tsk. Kanel
- 2 æg
- 20 g. Kakaopulver
- 40 g. hvedemel
- En knivspids salt
Det skal du bruge til pynt:
- 20 g smeltet Hispaniola ? milk33% fra Peter Beier
- Karamelkugler (dem jeg har brugt er købt i Føtex)
Sådan gør du:
Smelt mælkechokoladen og smør over vandbad. Når chokolade og smør er smeltet sammen, tages vandbadet af varmen. I en skål piskes smør og sukker sammen, og herefter vendes chokoladeblandingen i. Tilføj nu kanel, kakao, mel og salt, til dejen er jævn. Gør en bageplade med bagepapir klar, og tænd ovnen på 175 grader. Brug en spiseske dej til hver cookie, der nu kommes på bagepapiret. Bag cookiesne i ovnen i ca. 10 min. Når kagerne er bagt færdig, tages de ud og køles helt af inden de pyntes med smeltet mælkechokolade og karamelkugler. Andet pynt kan også anvendes ? kun fantasien sætter grænser.
Velbekomme!
Ingen kommentarer endnu