Mazarin med solbær og flamberet marengstopping

Hyldeblomstsaft

Dette indlæg indeholder reklame/ Kähler Design

Opskrift på en let lækker sommerdrik – Hyldeblomstsaft 

Det skal du bruge:
  • Skyllet/renset hyldeblomster (ca.1 x 4 l. frysepose)
  • 2 l. vand
  • 400 g. sukker
  • 3 økologiske citroner
Sådan gør du: Kom vand og sukker i en stor gryde, og smelt sukkeret ved mellem varme. Skærnu  de grønne stilke af hyldeblomsterne, så du kun har blomsterne tilbage. Citronerne skylles og skæres i skiver. Når sukkeret er opløst i vandet, tilføjes hyldeblomster og citronskiver. Lad det stå i gryden, stadigvæk på mellem varme, i 10 min. Tag det herefter af varmen og lad gryden køle af. Sæt herefter gryden på køl med låg på, natten over.
Si nu hyldeblomster og citroner fra, og så har du den lækreste hyldeblomstsaft!
Velbekomme og god sommer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mazarin med solbær og flamberet marengstopping