Kærlighedsmarengs
Fillosophie
Opskrift på marengs lavet med kærlighed
Det skal du bruge:
- 75 g. æggehvider
- 75 g. hvidt sukker
- 100 g. flormelis
- Lidt rød frugtfarve
- 100 g. Ruby chokolade fra Peter Beier
- Solbærpulver fra Mill & mortar
Sådan gør du:
Pisk æggehviderne hvide. Kom herefter sukker i, og pisk massen stiv. Pisk frugtfarve i, og vend herefter flormelis i marengsen.
Kom din marengs i en sprøjtepose med en rund tyl for enden, og sprøjt dine hjerter ud på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag dine hjerter i ovnen ved 110 grader i ca. 45 min.
Når dine hjerter er bagt færdige, tages de ud af ovnen, og køler helt af inden du arbejder videre med dem.
Når hjerterne er kølet af, smeltes nu ruby-chokoladen over vandbad. Dyp herefter halvdelen af dine hjerter i chokoladen, og drys herefter med solbærpulver.
Lad chokoladen størkne, inden de spises.
Velbekomme!
Ingen kommentarer endnu