Vandbakkelser med bærcreme

Kærlighedsmarengs

Opskrift på marengs lavet med kærlighed

Det skal du bruge:

  • 75 g. æggehvider
  • 75 g. hvidt sukker
  • 100 g. flormelis
  • Lidt rød frugtfarve
  • 100 g. Ruby chokolade fra Peter Beier
  • Solbærpulver fra Mill & mortar

Sådan gør du:

Pisk æggehviderne hvide. Kom herefter sukker i, og pisk massen stiv. Pisk frugtfarve i, og vend herefter flormelis i marengsen.

Kom din marengs i en sprøjtepose med en rund tyl for enden, og sprøjt dine hjerter ud på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag dine hjerter i ovnen ved 110 grader i ca. 45 min.

Når dine hjerter er bagt færdige, tages de ud af ovnen, og køler helt af inden du arbejder videre med dem.

Når hjerterne er kølet af, smeltes nu ruby-chokoladen over vandbad. Dyp herefter halvdelen af dine hjerter i chokoladen, og drys herefter med solbærpulver.

Lad chokoladen størkne, inden de spises.
Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vandbakkelser med bærcreme