Efterårskage med æble, marcipan og kanel

Sprøde pandekager med appelsinsirup

Dette indlæg indeholder reklame Kop & Kande // Kähler Design

Opskrift på pandekager ca. 20 stk.

Det skal du bruge (pandekage):

  • Ca. 300 g. hvedemel
  • 8 spsk. Sukker
  • 2 tsk. Vaniljesukker
  • 6 dl. Mælk
  • 6 æg
  • 2 tsk. Kardemomme
  • 1 tsk. Stødt ingefær
  • Evt. 1 spsk. Revet appelsinskal

Yderligere: Smør til stegning

Sådan gør du: Pisk alle ingredienserne sammen med en elpisker. Lad dejen stå i køleskabet i 20 min. Inden stegning. Dejen er efter de 20 min. Nu klar til brug. Rør lidt i den med en ske, inden dejen kommes på panden. Steg pandekagerne på hver side, til de er gyldne. Gentag til du har ca. 20 pandekager.

 

Det skal du bruge (appelsinsirup)

  • 200 g. sukker
  • 100 g. brun farin
  • Saften fra 1 økologisk appelsin
  • 1 spsk. Revet appelsinskal

Sådan gør du: Rør alle ingredienserne sammen i en gryde. Kod det op ved lav varme, indtil sukker/brun farin er smeltet. Si nu siruppen for appelsinskal, og din sirup er klar til servering.

Yderligere:

  • Flormelis
  • Hasselnøddeflager

Server dine pandekager lune, med appelsinsirup, hasselnøddeflager og et drys flormelis.

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårskage med æble, marcipan og kanel