Sprøde pandekager med appelsinsirup
Dette indlæg indeholder reklame Kop & Kande // Kähler Design
Opskrift på pandekager ca. 20 stk.
Det skal du bruge (pandekage):
- Ca. 300 g. hvedemel
- 8 spsk. Sukker
- 2 tsk. Vaniljesukker
- 6 dl. Mælk
- 6 æg
- 2 tsk. Kardemomme
- 1 tsk. Stødt ingefær
- Evt. 1 spsk. Revet appelsinskal
Yderligere: Smør til stegning
Sådan gør du: Pisk alle ingredienserne sammen med en elpisker. Lad dejen stå i køleskabet i 20 min. Inden stegning. Dejen er efter de 20 min. Nu klar til brug. Rør lidt i den med en ske, inden dejen kommes på panden. Steg pandekagerne på hver side, til de er gyldne. Gentag til du har ca. 20 pandekager.
Det skal du bruge (appelsinsirup)
- 200 g. sukker
- 100 g. brun farin
- Saften fra 1 økologisk appelsin
- 1 spsk. Revet appelsinskal
Sådan gør du: Rør alle ingredienserne sammen i en gryde. Kod det op ved lav varme, indtil sukker/brun farin er smeltet. Si nu siruppen for appelsinskal, og din sirup er klar til servering.
Yderligere:
- Flormelis
- Hasselnøddeflager
Server dine pandekager lune, med appelsinsirup, hasselnøddeflager og et drys flormelis.
Velbekomme!
Ingen kommentarer endnu