Brombærroulade

Efterårskage med æble, marcipan og kanel

Dette indlæg indeholder reklame Odense Marcipan // Kähler Design

Det skal du bruge:

  • 300 g. bagemarcipan fra Odense Marcipan
  • 200 g. smør
  • 100 g. sukker
  • 4 æg
  • 2 spsk. Kanel
  • 100 g. hvedemel
  • 2 tsk. Bagepulver
  • 1 æble

Yderligere:

  • Flormelis
  • Skovsyrer

Sådan gør du:

Med en elpisker piskes marcipan, smør, sukker og kanel sammen i en skål. Rør nu et æg i af gangen – pisk efter hvert æg. Sigt mel og bagepulver i dejen, og rør til dejen er jævn.

Kom dejen i en springform, hvor bunden er beklædt med bagepapir. Skær nu æblet i små tern, og drys det på kagen – tryk æblestykkerne lidt ned i dejen. Bag nu kagen i ovnen på 175 grader i ca. 45 min.

Når kagen er bagt færdig, er det tid til pynt. Si flormelis på toppen, og pynt yderligere med skovsyrer.

Velbekomme!

 

2

  • Natasja

    Kære Sophie
    Har du erfaring med at lave den aftenen før den skal serveres? Bliver den tør eller er den tilstrækkelig svampet til at det sagtens kan lade sig gøre hvis den bare kommer på køl?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Fillosophie

      Den er helt klart lækrest på dagen den er bagt. Jeg ville ikke sætte den på køl, da den der hurtigt vil blive tør. Kom dog husholdningsfilm eller i en lufttæt beholder, så vil den sagtens kunne holde sig til dagen efter 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brombærroulade