Grøntsagssuppe med kyllingeboller
Fillosophie
Når de kolde dage melder sig, har jeg endelig en undskyldning for at spise suppe. Jeg elsker supper, og helst dem der er nemme at lave – det er denne, og så smager den super lækkert!
Det skal du bruge:
- 1 porre
- 1 håndfuld grov-hakket hvidkål
- 2 mellemstørrelse gulerødder
- 1 terning grøntsagsbullion
- 100- 200 g. hakket kylling
Evt. tilbehør:
- Knækbrød
Fremgangsmåde:
Skær grøntsagerne i grove stykker (ikke for store, og ikke for små). Form små boller, ud af det hakkede kylling. Brug evt. en teske, som hjælp. Steg dem hurtigt på panden med lidt olie til de har fået farve. Kom de små kyllingeboller over i en gryde med 1-2 spsk. olivenolie. Tilføj herefter 0.5 tsk. salt, lidt peber, og grøntsagerne. Fyld vand i gryden til vandet dækker lidt over grøntsagerne, og tilføj bullionterningen. Lad det simre i 20 min. og så er suppen klar.
Velbekomme!
Ingen kommentarer endnu