Grøntsagssuppe med kyllingeboller

Nemme morgenboller

14074478_10209989951769621_799252941_oOpskrift på ca. 6-8 stk. morgenboller

Det skal du bruge:

  • 6 spsk. lunkent vand
  • 50 g. gær
  • 3 dl. mælk
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 3 spsk. sukker
  • 50 g. smeltet smør
  • 50-70 g. solsikkekerner
  • Mel til dejen ikke klistre mere (ca. 8 dl.)
  • Lidt mælk til pensling
  • Blandet kerner til at pynte på toppen (evt. chiafrø, sesamfrø, birkes, solsikkekerner osv.)

Fremgangsmåde:

 

Rør gæren ud i det lunkne vand. Tilsæt herefter mælk, vanilje, sukker, smør og solsikkekerner. Tilføj herefter melet. Ælt dejen til den er jævn. Lad dejen hæve et lunt sted i ca. 30 min. Form dine boller og pensle dem med mælk. Tilføj din kerne-mix. Lig bollerne på en bageplade med bagepapir på. Bag bollerne i ovnen på 230 grader i ca. 15 min. Hold øje med dem undervejs.

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grøntsagssuppe med kyllingeboller