Citronfromage med et twist

Økologisk matcha is med kokos

30264681_10215614908950035_1940181927562575872_n

Opskrift på økologisk matcha is med kokos (1 liter)

Denne opskrift indeholder reklame.

Jeg elsker is! og at sol og varme så småt melder sig, er en god anledning til at lave sin egen is! En anden ting jeg også er vild med er økologi, og er en ting jeg går meget op i når jeg handler ind til diverse madlavninger og bagværk.

BetterBox gør det nemt at være lidt bedre ved sig selv og andre. De tester sig gennem junglen af økologiske og forsvarligt producerede snacks for at sende de bedste hjem til dig. BetterBox synes at livet er for smukt til kunstige farve- og tilsætningsstoffer og tror inderligt på naturlige og giftfrie produkter.

Jeg har modtaget en box med en masse lækre økologiske sager, som jeg har valgt at anvende i denne isdessert.

Det skal du bruge:

  • 2 økologiske æg
  • 130 g. økologisk rørsukker
  • 2 tsk. økologisk vaniljesukker
  • 4 dl. Matcha Milke Signature
  • 1 dl. økologisk piskefløde
  • 1 dl. økologisk kokosmel

Yderligere:

Sådan gør du: Matcha Mike Signature og fløde hældes i en gryde og varm det op til lige under kogepunktet. Imens piskes æg, sukker og vaniljesukker sammen i en skål. Hæld Matcha blandingen sammen med æggeblandingen og pisk til. Hæld blandingen tilbage i gryden og varm det op ved lav varme under konstant omrøring, til cremen tykner. Si nu cremen og rør herefter røres kokos i. Kom cremen i en skål og beklæd den med husholdningsfilms – husholdningsfilmen skal ligge helt tæt cremen. Stil den nu på køl i ca. 3 timer til den er helt kold (den kan også sagtens stå natten over). Hæld den nu på ismaskine og rør den i ca. 45 min.

Velbekomme!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Citronfromage med et twist