Pistacie is

Gulerodsmuffins

Opskrift til ca. 15 stk.

Det skal du bruge:

Muffins

  • 3 gulerødder (mellem/ stor)
  • 150 g. blødt smør
  • 80 g. sukker
  • 120 g. brun farin
  • 4 æg
  • 150 g. hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. kanel
  • 0.5 tsk. salt
  • 0.5 tsk. kardemomme

Topping

  • 1 pakke flødeost
  • 250 ml. piskefløde
  • 50-100 g. flormelis

Øvrige

  • Hakkede hasselnødder
  • Hornvioler

Sådan gør du (muffins): Riv gulerødderne på et rivejern. Rør sukker, brun farin og smør sammen til en luftig masse med elpisker. Tilsæt æg – et ad gangen og pisk godt mellem æggene kommes i. Tilføj nu mel, kanel, salt, bagepulver og kardemomme.
Bag kagerne i muffinforme i ca. 20 min. Ved 175 grader – hold øje med dem undervejs.
Når kagerne er færdige tages de ud og køles helt af inden der arbejdes videre med dem

Sådan gør du (topping): Pisk flødeosten, vanilje og flormelis til en luftig creme. Stil den på køl til den skal bruges.
Når kagerne er kølet af, tilføjes toppingen. Smør et lille lag på hver muffin og pynt med hakkede hasselnødder og hornvioler.

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pistacie is