Sirupshjerter

Fillo trøffel

 

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

Smelt nougat og chokolade over vandbad ved lav varme. Når Chokolade og nougat er smeltet røres romessensen i, mens blandingen stadivæk er over vandbad.  Tag nu skålen af vandbad, og rør rosiner og hasselnøddeflager i. Kom blandingen i en firkantet form (jeg brugte et lille fad), beklædt med bagepapir, og stil træflen på køl i min. 3 timer. Herefter skæres dine juletræfler i små firkanter, og de er klar til servering.

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sirupshjerter