Julekringle

Orange mazarin juletræer med mørk chokolade

 

Det skal du bruge:

  • 100 g. Odense Marcipan
  • 100 g. smør
  • 80 g. sukker
  • 2 æg
  • 40 g. Hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. revet økologisk appelsinskal

Yderligere:

 

Sådan gør du:

Riv marcipanen på et rivejern, og pisk det sammen med smør og sukker. Tilsæt nu et æg ad gangen og pisk mellem hvert æg. Sigt mel og bagepulver i, og pisk endnu en gang. Til sidst tilsættes revet citronskal. Kom dejen i to springforme, hvor bunden er beklædt med bagepapir, og bag dem i ovnen ved 175 grader i ca. 30 min. Når kagene er færdige, køles de helt af, inden du arbejder videre med dem.

Når kagerne er kølet af,  udstikkes nu juletræerne. Når dette er gjort, smeltes den mørke chokolade over vandbad. Smør nu et tyndt lag mørk chokolade på allle juletræerne, og drys med chokoladespåner og guldstøv. Kagerne er klar til servering, når chokoladen har sat sig.

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekringle