Orange mazarin juletræer med mørk chokolade
Fillosophie
Det skal du bruge:
- 100 g. Odense Marcipan
- 100 g. smør
- 80 g. sukker
- 2 æg
- 40 g. Hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. revet økologisk appelsinskal
Yderligere:
- 70 g. mørk chokolade fra Peter Beier chokolade
- Chokoladespåner fra Odensemarcipan
- 1 stk. juletræsudstikker
- Guldstøv fra Odense Marcipan
Sådan gør du:
Riv marcipanen på et rivejern, og pisk det sammen med smør og sukker. Tilsæt nu et æg ad gangen og pisk mellem hvert æg. Sigt mel og bagepulver i, og pisk endnu en gang. Til sidst tilsættes revet citronskal. Kom dejen i to springforme, hvor bunden er beklædt med bagepapir, og bag dem i ovnen ved 175 grader i ca. 30 min. Når kagene er færdige, køles de helt af, inden du arbejder videre med dem.
Når kagerne er kølet af, udstikkes nu juletræerne. Når dette er gjort, smeltes den mørke chokolade over vandbad. Smør nu et tyndt lag mørk chokolade på allle juletræerne, og drys med chokoladespåner og guldstøv. Kagerne er klar til servering, når chokoladen har sat sig.
Velbekomme!
Ingen kommentarer endnu