Appelsin cheesecake i glas

Chokoladebombe

Opskrift på chokoladebombe: 
Det skal du bruge – Kagebunde:
6 spsk kakao
250 hvedemel
300 g sukker
1 tsk natron
1 tsk bagepulver
1 knivspids salt
2 æg
150 g blødt smør
2.5 dl vand
Ca 150 g grofthakket chokolade
Sådan gør du: Pisk æg og sukker sammen til blandingen er luftig. Pisk herefter det bløde smør i blandingen. Tilsæt herefter de tørre ingredienser og til sidst vand. Når dejen er jævn tilsættes det grofthakkede chokolade. Bag kagen i en rund springform i ca 40 min. Ved 170 grader varmluft.
Når kagen er færdig tages den ud og stilles til afkøling (stadig i springformen). Det er vigtigt kagen er kølet helt af før du arbejder videre med den. Når kagen er kølet helt af tages den ud af springformen, skæres forsigtigt over i midten(så du har to bunde).

Det skal du bruge – Smørcreme:
250 g blødt smør
200 g flormelis
5 spsk kakao

Yderligere:
Hindbær til pynt
Skovsyrer
Pistacienødder
Sådan gør du: Pisk smør, flormelis og kakao sammen end en håndmixer. Put cremen i en sprøjtepose med ‘rund’ tylle, og så er du klar til at lave små ‘bomber’ på bundene.
Første lag (bund): sprøjt bomberne ud på hele fladen, og tilsæt halve hindbær rundt omkring. Put ‘toplaget’ på og tryk forsigtigt, så toppen sidder fast.
Andet lag (top): sprøjt igen bomberne ud på hele fladen og tilføj igen hindbær. Jeg har her på toppen valgt både at have halverede hindbær og hele hindbær, og så har jeg tilføjes skovsyrer og pistacienødder som ekstra pynt.

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Appelsin cheesecake i glas