Hvidløgsbrød

Müsliboller

Opskrift på Müsliboller (ca 10 stk.)

Det skal du bruge:

  • 40 g. gær
  • 3 dl. lunkent vand
  • 400 g. hvedemel
  • 5 spsk. Honning
  • 5 tsk. Salt
  • 5 tsk. kardemomme
  • 2 spsk. Oliven olie
  • 300 g. Müsli (jeg bruger øgo’s med nødder og tørret frugt)
  • 2 dl. Blandet hørfrø, solsikkefrø og havregryn (andet kan selvfølgelig også bruges – det er smag og behag)
  • 1 lille håndfuld tørret tranebær
  • 1 æg til pensling
  • Hørfrø, solsikkekerner og havregryn til ”topping”

Sådan gør du: I en skål røres gæren ud i det lunkne vand. Tilføj nu honning, olie, kardemomme og salt. Tilsæt nu resten af ingredienserne. Lad dejen hæve i 2 timers tid under et viskestykke.

Når dejen er hævet færdig, kommes den ud på et bord drysset med mel. Skær dejen ud så du har 10 stk. boller. Kom bollerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensel nu bollerne med et sammenpisket æg, og drys med hørfrø, solsikkekerner og havregryn. Bag dine müsliboller i ovnen ved 200 grader i 15-20 min.

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvidløgsbrød