Sund koldskål
Jeg synes koldskål er super lækkert her i sommervarmen, men jeg må se i øjnene at det ikke er det sundeste at putte småkager på sit måltid . Jeg har derfor eksperimenteret med en sundere version af koldskål som vi kender det!
Sund koldskål – 1 portion
Det skal du bruge:
Koldskål
- 4 spsk. skyr naturel
- Kornene fra en vaniljestang
- 0.5-1 spsk. sukrin gold
- 0.5 dl vand
- En smule citronsaft
Topping
- 1 håndfuld havregryn
- 1 tsk. honning
- Lidt citronskal
Fremgangsmåde:
Blend skyr, vanilje, sukrin, vand og citronsaft sammen i en blender. Hvis du synes koldskålen er for tyk, kan du tilsætte mere vand. Stil koldskålen i køleskabet mens du laver toppingen. Vend havregryn og honning sammen på en varm pande, til grynene er brunet – vend dem hele tiden, så de ikke brænder på. Når havregrynene er brunet, tages de af panden og køles af. Når grynene er kølet af, tages koldskålen ud af køleskabet, havregrynene drysses på, sammen med en smule revet citronskal.
Velbekomme!
Ingen kommentarer endnu