Brunch pandekager

Sund koldskål

c2Jeg synes koldskål er super lækkert her i sommervarmen, men jeg må se i øjnene at det ikke er det sundeste at putte småkager på sit måltid . Jeg har derfor eksperimenteret med en sundere version af koldskål som vi kender det!

Sund koldskål – 1 portion

Det skal du bruge:

Koldskål

  • 4 spsk. skyr naturel
  • Kornene fra en vaniljestang
  • 0.5-1 spsk. sukrin gold
  • 0.5 dl vand
  • En smule citronsaft

Topping

  • 1 håndfuld havregryn
  • 1 tsk. honning
  • Lidt citronskal

Fremgangsmåde:

Blend skyr, vanilje, sukrin, vand og citronsaft sammen i en blender. Hvis du synes koldskålen er for tyk, kan du tilsætte mere vand. Stil koldskålen i køleskabet mens du laver toppingen. Vend havregryn og honning sammen på en varm pande, til grynene er brunet – vend dem hele tiden, så de ikke brænder på. Når havregrynene er brunet, tages de af panden og køles af. Når grynene er kølet af, tages koldskålen ud af køleskabet, havregrynene drysses på, sammen med en smule revet citronskal.

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brunch pandekager