Chokolade cupcake

Brunkager med orange

|Sponsoreret i samarbejde med finax|

OPSKRIFT

Det skal du bruge:
220 g. Lys sirup
120 g. sukker
125 g. margarine
10 g. potaske
10 g. kanel
7 g. Nellike
0.5 stk. Revet appelsinskal
Ca 700 g. Kage hvedemel fra @finaxdk


Sådan gør du:
Kom sirup, margarine og sukker i en gryde og kog det op. Når det begynder at bruse op tilsættes potasken. Tag gryden af varmen og tilføj resten af ingredienserne.
Ælt dejen til en ensartet masse.
Rul dejen ud, og udstik brunkagerne med de udstikkere du ønsker. Beklæd to bageplader med bagepapir, og kom dine brunkager herpå. Bag brunkagerne i ovnen ved 180 grader i ca. 7 min. Hold øje med dem.
Glasur:
80 g. Æggehvider
80 g. flormelis
Sådan gør du: pisk æggehviderne til de er skummende og lidt hvide, og tilsæt herefter flormelis lidt af gangen. Rør til massen er stiv.
Sprøjt nu med en sprøjtepose det mønster du ønsker på dine brunkager.


Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokolade cupcake