Chokoladetrøfler

Den bedste chokoladekage

Hvis i spørger mig er ikke noget bedre, end når en chokoladekage er frisk og svampet! Her er mit bud på den den mest friske svampede chokoladekage med chokoladecreme

Opskrift på den bedste chokoladekage

Det skal du bruge (kage)

  • 4 spsk. Kakaopulver fra @peterbeierchokolade
  • 6 spsk. Kogende vand
  • 150 g sukker
  • 50 g brun farin
  • 200 g smør
  • 3 æg
  • 2 spsk bagepulver
  • 2 spsk vaniljesukker
  • 200 g kagehvedemel fra @finaxdk
  • Evt. 150 g grofthakket chokolade

Sådan gør du: Rør kakaopulver og det kogende vand sammen til pasta. Pisk smør, sukker og brun farin sammen, og vend nu pastaen i. Æg, bagepulver, og vaniljesukker røres i dejen. Si nu hvedemel i dejen så der undgås klumper i dejen m. Rør til dejen er ensartet. Vend nu hakket chokolade i hvis det ønskes.
Find 2 springforme frem, dæk bunden til med bagepapir og smør siderne med smør, og drys herefter med lidt kakaopulver, så hele springformens sider er dækket til. Bag kagerne i ovnene ved 180 grader i 25 min.
Det skal du bruge (chokoladecreme)
0.5 L fløde
1 pakke smøreost naturel
50 g flormelis (smag selv til alt efter hvor sød du ønsker cremen)
3 spsk kakaopulver fra Peter Beier
Sådan gør du: Pisk flødeskum hårdt. Si i flødeskummen og vend forsigtigt. Tilføj nu flødeost og pisk igen. Tilføj nu kakaopulver og pisk igen til cremen er ensartet.

Det skal du bruge (pynt)

  • Sprøjtepose
  • Tyl
  • Kakaopulver
    Sådan gør du: Når bundene er kølet helt af, tages første bund og et lag chokoladecreme smøres på. Anden bund ligges ovenpå. Med en sprøjtepose og tyl laves rosetter af det sidste chokoladecreme på den øverste bund. Drys til sidst med kakaopulver.

    Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokoladetrøfler