Økologisk glutenfri is-sandwich
Fillosophie
Denne opskrift indeholder reklame
Jeg har endnu en gang været så heldig at arbejde med de lækre produkter fra Betterbox. Økologiske chokolade/hasselnødde is-sandwich var hvad der kom ud af det denne gang. De er super lette at lave, og smager bare super lækkert- perfekt til en dejlig solskinsdag!
Det skal du bruge
- 3 æggehvider
- 100 g. Hakket hasselnød mylk chokolade
- 50 g. Kakaopulver
- En håndfuld hakket hasselnødder
- 0.5 tsk. Salt
- 190 g. Flormelis
- 2 tsk. Vaniljepulver
- Vaniljesis (Jeg anbefaler Hansens flødeis)
Sådan gør du: pisk alle ingredienser sammen i en skål. Form nu med 2 teskeer 8 forholdsvis runde ‘kugler’ på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dine cookies i ovnen ved 160 grader varmluft i ca. 20 min.
Lad dine cookies køle helt af inden du arbejder videre med dem. Når dine cookies er kølet helt af, kan du nu komme en skive vaniljeis mellem to af dine cookies.
Velbekomme!
BONUS INFO
Ingen kommentarer endnu