Kærlighedsmarengs

Pistaciekager med citroncreme

Dette indlæg indeholder reklame / Odense Marcipan 

Opskrift på pistaciekager med citroncreme (ca. 12 stk.) 

(opskrift til ca. 16 stk.)

Det skal du bruge (Pistaciebunde)

  • 1 pistacie dessertmasse fra Odense marcipan
  • 100 g. marcipan
  • 80 g. sukker
  • 80 g. smør
  • 4 æg
  • 1 tsk. Bagepulver
  • 100 g. hvedemel

Det skal du bruge (citroncreme)

  • 2 plader husblas
  • 250 ml. piskefløde
  • Saften fra 1 citron
  • 100 g. flormelis

Yderligere:

  • Hakket usaltet pistacienødder

Sådan gør du:

Pisk smør, sukker marcipan og pistacie dessertmasse sammen. Pisk efterfølgende et æg i af gangen. Vend til sidst mel og bagepulver i, og kom dejen i dine smurte muffin forme. Bag dine muffins i ovnen ved 180 grader i ca. 15 min.

Imens laves citroncremen. Kom 2 plader husblas i rigeligt koldt vand i ca. 10 min. Kog citronsaften op, og lad den blive fingervarm. Pisk imens fløden til flødeskum. Når fløden er pisket, vendes flormelis nu i. Når husblassen er klar, vrides den, og kommes i den fingervarme citronsaft. Vend nu 1 spsk. Flødeskum i citronsaften og herefter hældes al citronsaften sammen med resten af flødeskummen. Sæt cremen på føl i ca. 20 min.

Når alle dine muffins er bagt færdig og kølet af, er de klar til pynt. Pisk kort citroncremen og kom den i en sprøjtepose med rund tyl. Sprøjt cremen på kagerne, og drys med hakket pistacienødder.

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighedsmarengs