Pistaciekager med citroncreme
Dette indlæg indeholder reklame / Odense Marcipan
Opskrift på pistaciekager med citroncreme (ca. 12 stk.)
(opskrift til ca. 16 stk.)
Det skal du bruge (Pistaciebunde)
- 1 pistacie dessertmasse fra Odense marcipan
- 100 g. marcipan
- 80 g. sukker
- 80 g. smør
- 4 æg
- 1 tsk. Bagepulver
- 100 g. hvedemel
Det skal du bruge (citroncreme)
- 2 plader husblas
- 250 ml. piskefløde
- Saften fra 1 citron
- 100 g. flormelis
Yderligere:
- Hakket usaltet pistacienødder
Sådan gør du:
Pisk smør, sukker marcipan og pistacie dessertmasse sammen. Pisk efterfølgende et æg i af gangen. Vend til sidst mel og bagepulver i, og kom dejen i dine smurte muffin forme. Bag dine muffins i ovnen ved 180 grader i ca. 15 min.
Imens laves citroncremen. Kom 2 plader husblas i rigeligt koldt vand i ca. 10 min. Kog citronsaften op, og lad den blive fingervarm. Pisk imens fløden til flødeskum. Når fløden er pisket, vendes flormelis nu i. Når husblassen er klar, vrides den, og kommes i den fingervarme citronsaft. Vend nu 1 spsk. Flødeskum i citronsaften og herefter hældes al citronsaften sammen med resten af flødeskummen. Sæt cremen på føl i ca. 20 min.
Når alle dine muffins er bagt færdig og kølet af, er de klar til pynt. Pisk kort citroncremen og kom den i en sprøjtepose med rund tyl. Sprøjt cremen på kagerne, og drys med hakket pistacienødder.
Velbekomme!
Ingen kommentarer endnu