Sommer Blondie
Det skal du bruge (blondie)
- 100 g. smør
- 100 g. hvid chokolade
- 80 g. sukker
- 65 g. mel
- 1 knivspids salt
- 2 æg
- 1 håndfuld hindbær
Sådan gør du: Smelt smørret i en gryde ved lav varme. Imens smeltes også chokolade over vandbad. Sukker, mel, salt og æg røres sammen i en skål. Når smør og chokolade er smeltet røres det i dejen. Rør til dejen er glat og ensartet. Hæld herefter dejen i en smurt form, og drys hindbærrene i dejen (tryk dem ned så de ikke ligger på overfladen). Bag kagen i ovnen ved 180 grader varmluft i 25-30 min. (hold øje med den undervejs).
Det skal du bruge (ruby ganache)
- 100 g. ruby chokolade
- 100 g. frosne hindbær
- 1 spsk. smør
Sådan gør du: Hak chokoladen fint. Kog herefter hindbærrene op. Si nu saften ned til den hvide chokolade og lad det stå et kort øjeblik. Rør herefter til al chokoladen er smeltet. Kom herefter smørret i, og rør til smørret er smeltet. Stil på køl i en halv times tid.
Pynt:
- Hindbærkrymmel
- Mandelsplitter
Når ganachen har været på køl er den klar til at blive smurt på kagerne. Pynt med hindbærkrymmel og mandelsplitter.
Velbekomme!
Ingen kommentarer endnu